Intensivkurs körkort

En intensivkurs är ett snabbt och enkelt sätt att ta körkort på. Den passar dig som har svårt att få tiden att räcka till. När du väljer en intensivkurs för körkort så ingår:

Startpaket 1
15 körlektioner
20 650 :-

Boka kurs

Startpaket 2
20 körlektioner
24 300 :-

Boka kurs

Startpaket 3
25 körlektioner
28 100 :-

Boka kurs

Startpaket 4
30 körlektioner
31 600 :-

Boka kurs

Paketpriserna gäller endast vid förskottsbetalning. Trafikverkets avgifter för teoriprov & körprov tillkommer.

Intensivkurs för körkort i trivsam miljö

Runt trafikskolan finns trevliga restauranger, kaféer, affärer och härliga människor, allt du och dina kurskamrater behöver för att er körkortsutbildning och vistelse i Norberg ska bli så bra som möjligt.

Körkort med intensivkurs på två veckor

Första veckan på en typisk intensivkurs börjar med inskrivning Söndagkväll och körlektioner Måndagmorgon. Lärarledd teoriundervisning sker kvällar Måndag till Torsdag. Mellan dina kör- och teorilektioner finns tid för självstudier i Körkortsboken eller på våra datorer. Under helgen väljer du om du vill plugga, umgås med dina kurskamrater eller åka hem.

Andra veckan fortsätter vi med körlektioner, datortester och du genomför riskettan samt gör riskutbildning på halkbana.

Teoriprov och Uppkörning

Vi preliminärbokar ditt teori och körprov hos Trafikverket veckan efter avslutad kurs. Vanligtvis sker teoriprov Måndag-Onsdag och Körprov på Onsdagar. Du väljer om du vill stanna kvar några dagar, lämpligen fram till proven eller om du bokar om proven och gör dom på hemmaplan.

För att få genomföra kunskapskrov behöver du uppnå kravgränsen i våra internettester (i teoripaketet) och din trafiklärare avgör om du är redo för körprov. Om du behöver fler lektioner än du från början bokat så försöker vi hinna med det innan ditt körprov.

För bokning, kontakta oss eller fyll i bokningsformuläret.

För att få övningsköra behöver du ett körkortstillstånd. Ansök om det nu.

Har du en diagnos och/eller behöver extra hjälp och stöd under körkortsutbildningen? Meddela oss i samband med bokningen.


Vill du veta hur bra en intensivkurs hos hos kan vara? Då är våra fd. elever bäst att besvara dina frågor och funderingar vilket de gladeligen gör på facebook!

 1. Grym trafikskola med riktigt bra lärare. Tack till Nicolai och Lena som orkade stå ut med alla mina frågor och ifrågasättanden gällande att köra bil. Måste också slänga ett tack till Rasmus i receptionen som också har fått svara på en hel del frågor haha! Tack för körkortet, simma lugnt!

 2. Efter mycket slit med mitt körkort, fick jag det äntligen! Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola! Stort tack till Ann-Sofie och Peter! Tack Lena för fint bemötande i receptionen.

  Madeleine från Täby

 3. Efter två veckor så klarade jag uppkörning och teori på första försöket. Rekommenderar Norbergs trafikskola jättemycket. Bra personal som bryr sig och stort tack till Bengt och Nicolai som är superbra lärare.

 4. Jag hade väldig tur som fick köra med två fantatiska körlärare, Johan.E och Bengt, som med sina olika tillvägagånssätt absolut kompletterade med min körförmåga.
  Johan- tusen miljoner tack för att du byggde upp mitt självförtroende och därmed min självkänsla i körningen.
  Bengt- du tog steget därefter och finslipade det Johan påbörjade och din noggrannhet för detaljer gjorde mig desto mer självsäker som förare.
  Så involverade alla är, Johan E, Bengt, Peter, Björn, Lena och Nicolai, för ALLA elever inkl de som ni inte ens kör med men ser vardagligen är imponerande och jag förstår varför er skola dyker upp först i en Google-sökning.
  Tack för allt! ❤️

 5. Spenderade precis två veckor i Norberg och är väldigt nöjd! Mycket trevlig personal där man kände sig omhändertagen, och att de bryr sig om att man ska klara det. Intensivutbildningen var bra och effektiv, jag kom inte bara hem med ett körkort utan känner mig också trygg när jag kör, trots snö och halka. Det får jag tacka all personal för, och såklart extra tack till Bengt som lärde mig allt jag behövde!

 6. Fantastisk personal!!! Underbara männsikor har jag fått träffat under den här korta resan. Två och en halv vecka hos er så fick jag äntligen mitt efterlängtade körkort!!!! Jag kan inte tacka er tillräckligt. Ni är guld ❤ speciellt tack till Johan.

 7. Helt sjukt att jag klarade körkortet på bara 2 veckor. ? Jag tackar min lyckliga stjärna och Jerry som kämpat så med mig under dessa 2 veckor!
  Sjukt lycklig tjej, som snart haft körkort i 24 timmar!

  Tack Jerry för att du stod ut med mig och för att du fick mig att släppa kopplingen! ??

 8. Ett stort tack till hela trafikskolan! Utan er hade jag åkt hem utan körkort. Ett extra stort tack till bengt som gjorde detta möjligt, jätte pedagogisk och lugn. Jag rekommenderar er starkt. Sveriges bästa trafikskola?

 9. Ett stort tack till er alla på Trafikskolan i Norberg!! Speciellt tack till Bengt som var min lärare i 2 veckor och som var en superbra lärare och lugnade mig när jag var nervös. Jag försökte ta körkort för många år sen och körde upp flera gånger och var jättenervös men tack vare Trafikskolan i Norberg blev jag mycket lugnare och har nu klarat körkortet!! Kommer absolut rekommendera er.

  TACK

 10. Varmt tack till all personal på Trafikskolan i Norberg. Tiden hos er har varit jättebra, både boende och lektioner har fungerat bra. Speciellt tack till mina lärare Sabina och Jerry. Jag kommer att rekommendera er till mina vänner. Jag har redan börjat mängdträningen som Jerry rekommenderade, har idag kört till Västerås fram och tillbaks och det gick bra. Ha en bra sommar och en välförtjänt semester.

  Kram till er alla.

 11. Vill tacka alla på trafikskolan då jag lyckades ta mitt köttkort efter en intensivkurs på två veckor. Allt man kan tänkas behöva i form av både teori och praktik är tillgängligt och det finns även lärare som mer än gärna hjälper till med teorin. Det är en plats beståendes av väldigt duktiga, engagerade och hjälpsamma lärare!

  Men främst av allt vill jag ge en eloge till min lärare Björn, som jag varmt rekommenderar till er alla som vill ta körkort. Det är ytterst sällan man möter en lärare som visar sådant engagemang och entusiasm till att lära ut, men som även lyckas göra det på ett pedagogiskt sätt. Det var alltid kul och lärorikt att ha honom som lärare!

 12. Johan tackar så hjärtligt för sina 2 veckor hos er! Han är helnöjd och jag som förälder kan inte annat än hålla med! Bra boende, bra lärare/handledare! Tack Annika mfl för att ni orkat svara på alla mina frågor per mail o per telefon! Johan skickar särskilt tack till Björn, som fått honom att förstå att bilkörning är på allvar och inte en lek! Bästa körläraren, enligt Johan, är Björn! I onsdags 11/11 var det dags för körprov. Nervösa var vi allihop men med Björns goda kunskaper i ryggen gick det vägen! Klarade körkortet på första försöket! Även teorin på första försöket gick vägen! Tack alla! Ni är bäst! Vi rekommenderar er till alla som är i färd med att börja en körkortsutbildning! Stor kram till er alla!

 13. tackar för mina ca: 2 veckors kurs + boende. en underbar upplevelse med trevlig skola och personal som har en otrolig kompetens och pedagogik, dem gör allt för att man skall trivas. utan er allihop hade jag nog inte fixat både teorin och uppkörning på första försöket. ett litet xtra tack till Jerry som var min huvud lärare han fick bort lite av mina fula ovanor som man lagt på sig genom åren.
  kan varmt rekommendera denna trafikskola till alla som vill få sitt körkort snabbt och enkelt.

  MÅNGA KRAMAR OCH TACK TILL ER ALLIHOPA
  /LEFFE

  ps: tittar in med fika bröd när jag är uppe nästa gång

 14. Jag har I Oktober haft mitt körkort i 2 år och jag har sagt till alla jag vet som inte har att ta hos er. Ni är verkligen kanonbra! Hjälper till så bra och går det snett så hjälper ni till att få upp en på ”vägen” igen som ni själva skämtade till det med ;)! Jag kunde aldrig ens ha drömt om ett bättre ställe. Tack för all hjälp. Sitter nu som Jerry sa till mig under en körning på ICAs parkering och tittar på de som parkerar ;)! Det kom en trafikskolebil från den trafikskolan jag skulle gått på först. Dom lärde ut att backa in i en ruta jättekrångligt inte alls som hos er! Jag är glad att ni fanns när Jag behövde körkort!! Tack så mycket!!! Kramar till er alla!!!

 15. BÄSTA UPPLEVELSEN, BÄSTA STÄLLET, BÄSTA PERSONER JAG BODDE MED, BÄSTA UPPLÄGGET, BÄSTA 2 VECKORNA, BÄSTA ALLT, BÄSTA PETER SOM GJORDE VARENDA KRONA VÄRD SPENDERAD. STÖRT NÖJD MED ALLT OCH ÄN IDAG NÄSTAN 2 ÅR SENARE ÄR DEN UPPLEVELSEN PÅ TRAFIKSKOLAN I NORBERG BLAND DET BÄSTA JAG GJORT OCH DET ÄR INTE ATT ÖVERDRIVA 🙂

  SAKNAR ALLT OCH SPECIELLT STUNDERNA I BILEN MED PETER SOM JAG VILL SKICKA ETT ENORMT TACK TILL, FÖR ATT DU ÄR SOM DU ÄR, DU GAV MIG HOPP OCH FÖRTROENDE SAMT ETT OTROLIGT LUGN. JAG HADE VILJAN OCH ETT OTROLIGT INTRESSE.
  DETTA GAV MIG TRON PÅ ATT: VILL MAN, SÅ KAN MAN!

  PETER ÄR DEN BÄSTA LÄRAREN JAG HAFT. KOMMER ALDRIG ATT GLÖMMA DE 2 VECKORNA! 🙂

  Kan väldigt varmt rekommendera intensivkursen på trafikskolan i Norberg! 🙂

  / Erica Lind
  Elev januari 2014

 16. Stort tack, Trafikskolan i Norberg!
  Har nu haft mitt körkort i 9 månader, och jag är såååå glad att jag valde intensivkursen i Norberg!
  Allt gick strålande och jag vill verkligen tacka Johan E som gjorde mina körlektioner så himla kul och lärorika! Du är bara bäst, Johan!!!!
  Stor tack till er alla!!

  /Susanne

 17. Tack till Trafikskolan i Norberg!!
  Jag har varit på två tidigare intensivkurser , på två olika trafikskolor och LYCKADES INTE ta körkortet…. MEN MEN MEN‼️ :)) Trafikskolan Norberg är bäst för i torsdags fick jag mitt körkortet och det har gått snabbt , på bara två veckor :)) ….
  Jag saknar nästan tillbaks ☺ till alla underbara människor man kom i kontakt med.
  Man skapade bra kontakt med alla anställda och dom fokuserar sig verkligen på deras elever på ett väldigt vänskaplig sätt så att man inte bara har ett lärar och elev band mellan sig.
  Jag skulle vilja tack alla på Norberg Trafikskola för all hjälp till körkortet! Lektionerna har både varit lärorikt och roligt att välja just er va det bästa jag har gjort jag Kan varmt rekommendera intensivkurs på trafikskolan Norberg…

  Stor kram till alla er !!! //Awin

 18. Åh jag är så otroligt glad just nu! Jag klarade mitt teoriprov idag med 57 poäng, vilket betyder att jag har körkort nu! Jag klarade min uppkörning för 2 månader sedan, hade jag inte klarat teoriprovet idag så hade jag vart tvungen att göra om uppkörningen och allt igen! Så jag vill tacka Björn till tusen, utan han hade jag inte klarat körkortet! Han trodde på mig och är en sådan otroligt bra körlärare! Björn du är bäst! Kramar från Evelina 🙂

 19. VÄRLDENS STÖRSTA TACK TILL BJÖRN!!! Och självklart ett stort tack till Bengt och Peter och alla andra på Trafikskolan i Norberg!!! Är världens lyckligaste just nu och jag hade inte klarat det utan er hjälp!!

 20. Hej! Jag tog körkort igår här i Stockholm, körde upp tre gånger och den tredje gången var min körning godkänd!

  Tack till Björn,Mikaela och Peter som lärde mig köra bil på ett säkert sätt 🙂

  Åk till Norberg om du vill ha körkort snabbt, helt klart värt pengarna och man lär känna så många nya människor!

  Kramar

 21. Tack så mycket Trafikskolan Norberg och min supersköna mentor Björn för att ha hjälpt mig att ta körkort på ett så bra och pedagogiskt sätt och därmed göra mitt liv lite lättare! Jag blev rekommenderad att åka till Norberg av en kompis, vilket jag är glad över. Jag tog körkort på två veckor utan problem tack vare den bra undervisningen och hade dessutom mycket roligt under mina två veckor hos skolan! Jag kan verkligen rekommendera den för alla som vill ta körkort!

 22. VILKEN UPPLEVELSE!!! TACK TILL JANETTE SOM VAR MIN GRYMMA HANDLEDARE, TACK TILL ALLA ER ANDRA LÄRARE OCKSÅ SOM HJÄLPTE MIG ATT FIXA MITT KÖRKORT! JAG ÄR EVIGT TACKSAM!
  MASSA KRAMAR FRÅN EN SUPERGLAD SKÅNE TJEJ! 🙂

 23. JERRY ÄR BÄST INGEN PROTEST
  TACK VARE HONOM KLARADE JAG MITT TEST
  HAN KAN ALLT I HELA VÄRLDEN
  OCH ÄR EN SKYDDANDE ÄNGEL PÅ BILFÄRDEN

  JA OCH NORBERG ÄGER OCKSÅ OCH BENGAN OCH SABINA OCH ALLA VAD NI NU HETER OCH SÅ JOHAN SOM GILLAR ANANAS!!!!! ÅK TILL NORBERG ELLER ÅK INGENSTANS
  !!!

 24. Tog körkort för 4 år sedan (Tack Jerry) och har hittills kört cirka 15.500 prickfria mil (kör i tjänsten), körkortet har förändrat mitt liv totalt, fattar inte att jag väntade till 36. Rekommenderar verkligen Trafikskolan i Norberg, de är proffsiga och levererar godkända elever. Körkort är dyrt, men att vänta och ta enstaka lektioner här och där är rent vansinne, åk dit och gör slag i saken!

 25. Klarade förarprovet tidigare idag och teorin förra veckan, det vill säga hela körkortet, har nog inte riktigt fattat det än 🙂
  Har brottats med väldiga nervositetsproblem eftersom jag inte haft en del dåliga erfarenheter både av lärare och förarprov. Jag var nervös även när jag kom till Norberg, men det kändes snabbt bättre eftersom att alla, både anställda på körskolan och de jag bodde med var så trevliga.

  Letar du efter en superbra intensivkurs, look no further, Körskolan i Norberg är stället för dig!

  Jag vill tacka verkligen alla på körskolan men också rikta ett särskilt tack till Sabina, Peter och Johan E som hjälpte mig att göra drömmen om körkortet till verklighet 🙂
  /Elin från Uppsala

 26. Jag har precis klarat körkortet efter uppkörningen i Avesta i veckan. Tack vare intensivkursen gick både teoriprov och uppkörning galant! Jag trivdes superbra i Norberg med både lärarna och alla på skolan och dem jag bodde med, tusen tack för de här veckorna!

  Stort tack till Mikaela som hjälpte mig finslipa det sista med körningen.

 27. Jag var i Norberg för nästan exakt 2 år sedan. Nu är min prövotid över och jag har körkortkörkort.
  Väldigt bra ställe, jag och numer min vän fick dela lägenhet. Perfekta förutsättningar för att ta körkort!
  Trevlig personal!
  Bara positivt att säga om hela vistelsen, bemötandet osv.
  Allt gott!
  //Klas

 28. Verkligen en toppen bra trafikskola! Bra gemenskap, bra upplägg, bra lärare, skulle kunna komma på fler punkter men ändå komma fram till att om du ska på intensivkurs så är det till Norberg du ska åka.

  Jag hade kört en del hemma med förälder (kört lite motorväg, tättbebyggt område och landsväg) och jag köpte 20 lektioner, hade nog klarat mig på 15 men de sista 5 blev mest till för finslip och det var inte dåligt det heller. Jag skulle absolut rekommendera den här trafikskolan, oavsett om man aldrig suttit bakom ratten eller om man bara behöver få det överstökat. Jag klarade både teori och uppkörning på första försöket.

  Tack Jeanette och resten av skolan för 2 underbara veckor!!

 29. Tusen tack till min bästa lärare Mikaela och även Sabina som jag körde med.
  2 veckor intensivkurs i Norberg var rolig och lärorik.
  Jag hade aldrig kört förut och började från grunden men efter 2,5 veckor med slit och 34 lektioner så fixade jag körkortet. Ett stort plus att alla var så himla trevliga, jag kan varmt rekommendera trafikskolan i Norberg. Nu sitter jag här med mitt körkort och ler, allt gick så himla snabbt 🙂

  Kram Julia och bebis i magen

 30. Har haft två helt otroligt roliga och lärorika veckor hos körskolan i Norberg. Kursen var välplanerad och uppbyggd på ett väldigt bra sätt. Fantastiska körlärare som får en att tycka att det är roligt att köra varje lektion. Väldigt trivsamt boende med härliga människor. Idag lämnar jag Norberg med körkort på första försöket (precis som 90% av övriga kursdeltagarna). Stort tack till Björn som varit min klippa och anledningen till att jag lyckats. Rekommenderar trafikskolan i Norberg till alla som vill åka på en felfri intensivkurs med fantastiska lärare och för att samtidigt ha riktigt roligt under tiden. 🙂

 31. Kan absolut säga att tiden i Norberg var det absolut roligaste, stressigaste och bästa tid någonsin.
  Det var full rulle precis varje dag och man gjorde inget annat än att köra bil, plugga teori och äta kvällsmiddagar med bästa rumskompisar.
  Körkortet kändes långt bort dag nr 1 men visst gick det bra och nu har man det rosa lilla kortet i handen.
  Tack till Bengt, Peter och Igino som gav mig en massa råd och lärde mig köra bil:)
  Det var verkligen en härlig upplevelse och så fick man vänner för livet.
  Funderar Du på körkort och trafikskola ska du definitivt välja denna!
  Tack för allting<3

 32. Hade jag inte åkt till Norberg i maj hade jag fortfarande inte haft mitt körkort. Jag bodde på Spiken, och delade rum med en tjej som jag verkligen trivdes med. I lägenheten bodde flera andra tjejer, hjälptes åt att förhöra varandra, äta middag tillsammans… supermysigt.

  Och LÄRARNA. Stort tack till Jerry som drillade mig till bristningsgräns så jag tillslut lärde mig vänstersväng på landsväg, rondellkörning och ecodriving.
  Tack till Sabina som gjorde Riskettan både lärorik och rolig!
  Jeannette som jag hade lektionen innan uppkörning som gav mig massor av användbara tips som hjälpte mig till mitt körkort.. tack till alla. Två riktigt bra veckor som resulterade i ett körkort, på första försöket. Det var två av mina vänner som tipsade mig om denna skola, så nu tipsar jag er –
  Åk till Norberg!

 33. Det bästa jag gjort! Ångrar det verkligen inte, att jag efter bara två och en halv veckor klarade körkortet e ofattbart!

  Sabina du är underbar och jag kommer aldrig att glömma dig, Kunde inte fått en bättre lärare! Saknar dig i bilen brevid mig nu när jag kör! 🙁
  Vill oxå tacka Birgit som hjälpte mig att komma till sjukhuset i Avesta sent på kvällen.

  Tveka inte att åka, ni kommer inte att ångra er!

 34. Hallå!

  Sjukt imponerad av handledarna på denna intensivkurs, kunniga och extremt trevliga. Vill speciellt tacka Jeanette som jag hade, det är dig jag har att tacka för körkortet 🙂

  Ni som funderar på en intensivkurs, ta denna.

 35. Tjäänna!
  Ett av dom bästa besluten jag har gjort I mitt liv var att ta en intensivkurs I Norberg. Det va helt klart 2 kämpiga veckor då jag aldrig kört bil tidigare. Men efter 27 lektioner bakom ratten så var jag nära körkortet. Uppkörningen och uppskrivningen gick gallant och nu har jag ett körkort I plånboken. STORT tack till alla trevliga personal samt dom jag bodde. // Orebro!

 36. Hejsan!
  Tack för tiden hos er. Super jobbigt men super kul.

  Måste säga att jag är en tjej på 27år. Jag har adhd samt dyselxi.
  Och jag trodde inte jag skulle fixa körkortet, när jag kom upp.
  Men det gjorde jag. Super glad.

  Ska ni ta körkort ta det i Norberg.

 37. Jag är 27 år, aldrig kört bil innan jag kom till trafikskolan i Norberg, visste inte vad högerregeln var. Men på de här veckorna så har jag fixat teorin + uppkörningen och sitter med det största leendet på tåget hem igen mot Göteborg med KÖRKORT!
  Känns sjukt, gött och konstigt.
  Vill tacka alla som jobbar på skolan för ett fantastiskt bemötande och tålamod med oss ( mig ).
  Vill speciellt tacka Jeanette för alla roliga och lärorika stunder i bilen. Du är en grym lärare och en underbar människa!
  Tack som fan säger jag å glider hem mot västkusten igen, gladare än någonsin!

 38. Jag bokade en plats på intensivkursen i Norberg efter att ha skjutit på körkortet i flera år. Efter sporadiskt övningskörande och enstaka lektioner på körskola hade jag grundläggande kunskaper i bilkörning när jag kom till skolan, men att jag skulle klara av att ta körkort på bara två och en halv vecka hade jag ändå svårt att tro. En vecka efter uppkörningen i Fagersta kan jag bara konstatera att upplägget på intensivkursen passade både mig och mina systrar som också gick kursen mycket bra, då vi alla tre åkte hem med varsitt körkort!

  Med en kommunslogan som lyder ”Norberg – låt dig överraskas” visste jag inte riktigt vad jag skulle vänta mig av Norberg, men att jag blev positivt överraskad av trafikskolan och dess trevliga och kompetenta personal råder det ingen tvekan om. Ett särskilt tack vill jag rikta till min pedagogiska och noggranna körlärare Bengt. Nu väntar fortsatt träning på egen hand, och jag kommer att tänka på alla dina råd och kommentarer när jag är ute och kör!

  Tack också till alla elever som bidrog till den trevliga stämningen på skolan och i elevhemmet. Kör försiktigt så ses vi ute på vägarna om inte annat 🙂 (Och Bengt, vi kanske ses i skidspåret!)

  Mvh, Maria (v. 24-25)

 39. HEJ!!! Jag gick på intensivkursen vecka 24/25 och nu sitter jag här med ett alldeles eget körkort! Jag är hur glad som helst att jag valde att gå den här kursen och jag är för evigt tacksam för all den hjälp jag har fått, ett extra tack till min körskolelärare Bengt 🙂 Ett enormt tack till alla andra på kursen och lycka till ni som ska dit framöver! Kram!

 40. Mina kära skol-vänner!!!
  Jag vill tacka Er alla för den fantastiska tiden på skolan!!
  Alla ställde upp till 100%!! Men mest av allt Morsan Birgit,
  brorsan Johan (tyvärr slutade han) och syrran Annika!!! :))
  Måste även tacka Bengt och Hasse och alla andra!!!
  Gud vilka människor jag träffat!! T o m storbesök från London :))
  Ni är alla som från Astrid Lindgren-saga :))
  Kändes nästan som jag blev en i familjen eller anställd hos er eller inventarie… hihi
  Kändes så bra att jag inte ens ville åka hem!! 🙁
  Undrar om jag skall komma tillbaka och göra om allt om några veckor??? hihihi
  Jag brukar säga: kärlek ger kärlek och jag ÄLSKAR er alla på riktigt!!!!!!
  Kommer rekommendera er till ALLA rookies!!!
  Måste även ge eloge till bästa inspektören Jan-Olof för att han godkände mig!!! 🙂
  Kramisar från Sylvia

 41. Hade noll kunskap om att köra bil innan jag kom till Norberg v. 22. Efter två väldigt intensiva veckor och 30 lektioner senare får jag nu äntligen köra bil! Klarade uppkörningen i Fagersta i onsdags och det har jag trafikskolan att tacka för.

  Rekommenderar det här till alla, tveka inte! Bra stämning mellan alla elever, bra planering/upplägg av lektionerna, trevliga lärare och mysigt elevhem. Skönt att komma bort hemifrån också till en mindre stad som Norberg där all fokus ligger på att plugga teori och köra bil.

  Jag körde med Sabina och lite med Hasse, bästa lärarna någonsin. Sabina är grym på att få körningen till en rolig och avslappnad grej, samtidigt som hon ändå är allvarlig och tålmodig med alla ens nybörjarmisstag. Kommer för alltid att minnas hennes påpekande om kopplingen vid svängar och inbromsningar! 😉

  Hasse är dessutom expert på att lugna ner en och få en att slappna av, trivdes med dem båda två under mina lektioner.

 42. 17/4 körde jag upp i fagersta efter 35 lektioner och mycket skratt och en del allvar. Jag hade inte kört på 9år och började på 0 igen. Att gå intensivkurs i Norberg var perfekt och bra upplagt för maximerad inlärning, med kanonpersonal som verkligen gjorde att man kände sig hemma och välkommen. Boendet var oxå toppen! Jag rekommenderar det starkt! Tack bästa johan för att du lärt mig så jävla bra och gett mig så mycket kul Jag kör försiktigt och tänker på er alla! /rosa glajjorna.

 43. Tog mitt körkort efter 2,5 veckas slit på Norberg trafiskola, verkligen toppen skola och underbara lärare. Kändes som ett under att klara av det på så kort tid efter att ha väntat i så många år.
  Tack Jeanette, Igino och Bengt!

 44. Tog mitt körkort igår och kan fortfarande inte fatta att det är möjligt på bara 2 veckor! Första veckan var väldigt intensiv och ibland tappade jag hoppet lite och trodde att det aldrig skulle gå att trycka in så mycket i skallen! Men det gör det! Stort tack till Johan som är anledningen till att jag har körkortet idag! Sjukt bra lärare!

  För övrigt väldigt roliga två veckor med bra kurskamrater som alla vill åt samma mål vilket gjorde allt så mycket lättare!

 45. Yeeees!! Klarade körkortet idag efter 2 intensiva men underbara veckor!!! Extra tack till Jerry!!!!

 46. Jag har haft mitt körkort i över ett år nu och är fortfarande väldigt tacksam över att jag hade Jerry som körskolelärare! Alla som ja känner och som ska ta körkort så rekommenderar jag Norbergs körskola och självklart Jerry! Du är bäst! Tack så väldigt mycket för att du är så rolig, snäll och speciellt att du jämt var så lugn! Tack än en gång!

 47. Från 0 – 100, från scratch till körkort!

  Stort tack för all hjälp och vägledning ni bistått med i både stort som smått. 40 lektioner, dryga 2,5 veckor som har varit jätteroliga och skitjobbiga. Ett särskilt tack till Annika som besitter förmågan att ”trolla med knäna”! En upplevelse är i högsta grad personlig och min av Norbergs Trafikskola är kvalitetstänk och bra atmosfär, ett koncept som fungerar.

  Jag har fått nya vänner och körkort! 🙂

 48. Jag kom till Norberg den 6 januari. Då hade jag knappt kört bil förutom lite privat till och från. Då hade jag knappt kunnat tro att jag idag 2,5 vecka senare skulle sitta med färdigt körkort. Ett stort hjärtligt tack till alla inblandade speciellt Jeanette som drev på mig ordentligt! Mina varmaste rekommendationer. // Jen

 49. Hejsan fixade körkortet för 2 veckor sen. Toppenskola+toppenlärare. Tackar för all hjälp.

 50. Nu är det 2 dagar sen jag åkte från Norberg efter att ha klarat att ta mitt körkort. Hade aldrig kört bil innan jag åkte iväg men körde med Johan och han var grym och lärde mig allt. Kommer sakna våra roliga körlektioner och knäppa diskussioner.

  För er som tvekar om att åka iväg, tveka inte. Värt alla pengar och en riktigt minnesvärd tid man får med sig hem! 🙂

 51. Nu sitter jag hemma men jag kan knappt fatta att jag för två dagar sen tog körkort! När jag kom till Norberg hade jag inte övningskört på fyra år och efter 2,5 veckor så blev jag godkänd! Hela skolans personal är fantastiskt men främst av alla ,och den jag måste tacka mest är kung Jerry! Tack för att du stod ut med mig trots att jag inte kund skilja på höger och vänster och att jag ibland kunde köra som en full fartdåre 😉 många intressanta samtal i bilen och kommer ha kvar din röst i mitt huvud i många år framåt! Lova att alltid vara samma Jerry och till er som har honom i framtiden, om ni skulle få Jerry nöjd med en parkering eller en vänstersväng, då finns det inte är körarprövare i Sverige som inte kommer att tycka den är fantastiskt! Att få Jerry helt nöjd är långt mycket svårare än en förarprövare, men en bättre träning kan man inte få!
  Återigen – TACK!
  //Amalia v. 32-33

 52. Den 9 maj tog jag mitt körkort. När jag kom till Norberg hade jag inte kört bil på sexton år. Jag använde totalt sett 21,5 lektioner. Det låter väldigt lite men jag hade en helt fantastisk lärare i Johan. Personalen är trafikskolans särskilt största tillgång. Jag körde nästan bara med Johan och vår personkemi passade perfekt. Då personalstyrkan verkar vara en skön mix människor är chansen väldigt stor att du får en lärare som passar just dig. Trafikskolan gör verkligen allt de kan för att hjälpa dig under din studietid. De löste alla min små och stora önskemål på ett trevligt och okomplicerat sätt.

  Kan varmt rekommendera denna trafikskola!

  En ödmjuk och tacksam innehavare av B-körkort!

 53. Nu har det gått en vecka och en dag sen jag tog mitt körkort den 18 mars, och fortfarande känns det helt overkligt! Allt under intensivkursen är verkligen… intensivt. Man andas, pratar och drömmer bilkörning och vägskyltar. Eftersom alla har det likadant kan man stötta och peppa varann, och dessutom får man väldigt fort riktigt bra vänner!
  Jag tog tre enkla och tre dubbla lektioner hemma två veckor innan intensivkursen, innan dess hade jag aldrig kört bil. I Norberg tog jag sedan 29 lektioner. Säkert kan andra klara sig på färre lektioner, men det kändes lagom för mig. Jag vill ändå rekommendera alla som inte kört något alls förut att ta några lektioner hemma innan ni åker till Norberg så blir det inte lika lång startsträcka.
  Stort tack till Maria! Toppenlärare! Och även tack till Hasse som hade en lugnande verkan när vi körde till Fagersta för uppkörning, det behövdes! 😉

 54. Tack för en fantastiskt rolig och lärorik tid hos er. Första veckan hade jag svårt att tro att jag nånsin skulke klara det. Ett speciellt tack till Tanja som jag mestadels körde med och som i slutändan resulterade i ett körkort 🙂 Jag kommer förbi om ett halvår igen :)) jag ska definitivt rekommendera er till vänner och bekanta som också vill ta körkort. Tack till er alla. Kramar från Caroline L. (4-18 mars-12)

 55. 18e Maj 2011 klarade jag uppkörningen och hade därmed fått mitt körkort! Jag hade aldrig klarat det utan alla underbara människor på skolan, både lärare och elever! Ett extra stort tack och kram till världens bästa körlärare Janne, utan dig hade jag inte klarat det! Jag rekomenderar verkligen ALLA att gå på denna körskola och ta denna intensivkurs, ni kommer att trivas grymt bra och jag lovar er att ni kommer att bli nöjda!

 56. Efter 2 och halv vecka i Norberg lyckades jag nästan ta körkort, fixade uppkörningen men fick 3 fel ifrån att bli godkänd på teoritestet (men det är bara jag det) jag vill framförallt tacka alla trevliga människor och även de grymma körskolelärarna. Till er som ser mitt inlägg kan jag bara starkt rekommendera att åka hit, ni kommer inte ångra det/ Andri 😀

 57. Norberg Trafikskola har en helt härlig blandning av människor, som verkligen gör vistelsen (utbildningen) till ett rent nöje, bra atmosfär, sjysst boende. Har bara positiva saker att säga om utbildning.

  Tack till alla på skolan, och självklart gänget! : )

 58. Stor tack till körskolan i Norberg. Efter 2,5 intensiva veckor och mkt slit har jag äntligen tagit mitt efterlängtade körkort.

  Tack Sabina för all slit och goda råd.

 59. Att gå intensivkursen i Norberg var bland det bästa jag har gjort. 2,5 veckor var alldeles lagom för att man inte skulle få panik över att tiden inte räcker till. Jag hann plugga teori, köra bil och få mycket goda vänner under tiden jag var där. En tid jag aldrig kommer att glömma. Ett enormt tack till Lennart som var min handledare. En mycket proffesionell och pedagogisk man som man lätt lär sig att lita på.

  Jag valde själv Norberg efter att ha läst kommentatorsfältet här, och kan inte annat än instämma med många föregående poster. Om du ska välja en intensivkurs så kommer du absolut inte att bli besviken om du väljer Norbergs Trafikskola!

 60. Kan inget annat än att hålla med vad tidigare personer har skrivit.
  Från att nästan aldrig ha kört eller öppnat teoriböckerna till att få körkortet på 2,5 vecka såg först ut som en omöjlighet men tiden i Norberg bevisade motsatsen!
  Jag vill tacka all personal i Norberg för allt och ett extra stort tack till Jerry. Kunde inte fått en bättre körlärare!
  Träffade även helt underbara människor som gjorde vistelsen oförglömlig. Tack allihop!
  ”Ni vet vilka ni är, jag glömmer inte” 😉
  // Christoffer

 61. Trodde aldrig att jag skulle klara av att ta körkortet på 2,5 veckor, men det gick! Det kostade en slant men det känns som väl investerade pengar efter att nu äntligen ha tagit körkortet och efter att ha tillbringat en kul tid i Norberg! Om ni ska gå en intensivutbildning så ska ni välja den i Norberg!

 62. Nu har det gått några veckor sen jag tog mitt körkort och landat i allting som har hänt. Veckorna i Norberg var helt fantastiska! Sabina som jag körde med är så goo och fick all rädsla att försvinna och gruppen var helt kanon. Fick vänner för livet! Rekomenderar dessa terror-veckor till alla 😉 Kram Sabina

 63. Efter två veckors intensivkurs & en kuggning så tog jag kortet på andra försöket. Stort tack till er! Ett extra tack till Tanja & Lelle som stod ut med mina körningar & mina motorstopp & till Maria och Susann för allt stöd.
  Jag hade otroligt roligt under dessa två intensiva veckor och nu har jag ett intyg på att jag får köra bil. 😀 Återigen stort tack!
  Kram /Johanna Nilsson

 64. Nu var det en månad sedan jag klarade uppkörningen och jag kommer aldrig glömma känslan då jag fick reda på att jag var godkänd. Obeskrivlig lättnad!
  Jag vill återigen tacka trafikskolan i Norberg för de två intensiva och lärorika veckorna! Jag trivdes verkligen och jag rekomenderar denna trafikskola till er som funderar på att ta körkort.
  Och så till Lena och Igino: jag är så tacksam för allt ni lärde mig och jag hör fortfarande era kommentarer i huvudet när jag är ute och kör.

  MVH Anna

 65. Hejsan nu har jag mitt körkort i handen äntligen, vill tack andré för alla grunderna jag fick, vill även tacka jerry för alla bra tips när man parkerar haha 🙂 norberg är ett jättebra ställe att skaffa sitt körkort på. Ta chansen tveka inte!! för du vill väl ha ditt körkort!?!?
  kram kattis

 66. ååå älskar mitt körkort! och hade nog aldrig fått det om det inte hade vart för eran intensivkurs 😉 Kunde ju inte köra mycke till bil när jag kom men tack vare Sonya och Karin så lyckades jag på 2½ vecka… kunde jag nog aldrig ens kunnat drömma om!!

  Och nu älskar jag tom att köra bil…hahaha!!

  Tack för att ni finns och Stor kram till alla er!! //Marlene

 67. Körkort. Det är en såpass stor grej för många (däribland mig) och det har skjutits på. Att tuta iväg till Norberg i två veckor var det bästa beslutet jag tagit på länge! På 2½ Vecka togs vi från att vara vilsna på vägarna, till körkort i handen. Hade jag inte sett dessa goda ord på hemsidan hade jag inte valt Norberg, men jag hoppas att fler och fler väljer att åka hit då det är en upplevelse man inte vill vara utan! Alla lärare är underbart trevliga, unika, och framförallt DUKTIGA! Karin som har hand om Teorin gör det galant, allt fastnar. Jag körde i huvudsak med Therese, men även också med Hasse, utan er hade jag inte suttit med mitt körkort idag.

  Även ett stort tack måste ges till Mikaela som verkligen får en att känna sig välkommen. Alla frågor, all planering av körtider, bokningar av körprov, hemresor etc, får du hjälp med om du behöver, och man kände verkligen att man var välkommen!

  Slutsatsen blir att Norberg är det bästa ställe du kan välja att åka till om du vill ha körkort, få nya vänner och lära dig i en trevlig miljö

  TACK till er alla!

  //Leon

 68. Tjeeeeeeeenare!!

  Klarade uppkörningen idag!!
  Stort tack till alla på trafikskolan! Teorin och mörkerkörning med Karin var SKITBRA!
  Bra service i receptionen och trevliga personer som arbetade.
  Speciellt STORT TACK till JOHAN min trafiklärare som gjorde det möjligt för mig att ta körkortet, från vänstertrafik och päronsvängar till en prickfri uppkörning på bara 2veckor, STORT TACK!

  // MVH ION CHYTIRIS

 69. STORT tack till alla körlärare (ett extra tack till Karin som körde med mig (Emelie)) och till Mikaela som varit så hjälpsam! Tack vare Er sitter vi nu här båda två med varsitt körkort i handen!

  Vi kommer absolut att rekommendera den här trafikskolan till andra!

  Många kramar

 70. Då sitter jag själv i min bil å kör och tack vare två veckors intensivkurs ,, från att inte kört bil förr till att ha ett eget körkort i handen,, kan starkt rekommendera andra att gå här..
  Therese ska ha ett extra tack som lärde mig allt och stod ut med mig under två veckor , sen alla andra som jobbar på trafikskolan,. 🙂

  nu ska jag brumma vidare på nya äventyr i min nya bil.. vi ses på vägarna..
  KRAM

 71. vad vore en intensivkurs i Norberg?
  Kanske långtråkig…och dötrist…och…alldeles, alldeles underbar!!!
  för er som funderar: gör inte det längre, välj rätt välj Norberg.

  här är några få av många anledningar:

  Mikaela, hjärtat i skolan, får dig att känna dig trygg, planerar in dina körningar och finns alltid att ringa om det är nåt problem.

  Karin (säkert andra också) sköter teorilektionerna på kvällarna med bravur, pedagogiskt, lättförståeligt och roligt!

  ALLA trafiklärare på skolan är grymt duktiga och samtidigt unika som personer (skulle ni inte passa ihop så är dom ändå så många så du kan säkert byta ;))

  SAMMANHÅLLNINGEN bland eleverna <3

  ps. hade aldrig Jerry, men jag tror Therese knäpper honom på näsan 😀

 72. 2 fantastiska veckor o så har man kortet i handen. Och det var inte bara underbara lärare utan även ett sånt underbart gäng man hade turen att hamna med. Vi ses på Elsas i sommar!
  Ett extra gigantiskt tack till Susann som lärde mig allt 🙂

  Mvh Henrik

 73. Då var det klart.

  Efter två veckors intensivkurs har jag idag klarat uppkörningen. Känns helt sjukt då jag aldrig kört bil tidigare. Vill passa på att tacka Sabina som jag fick äran att köra med. Johan och Igino ska även ha tack för att jag nu har mitt körkort. Teorin med Karin var kanon och jag rekommenderar denna körskola till alla som vill lära sig av trevliga och otroligt pedagogiska lärare.

  Stort tack till alla vänner som jag lärt känna under dessa veckor.

  Mvh Michel Badillo från Stockholm

 74. Hej!
  TACK SOM FAN! Kunde inte blivit bättre, toppen lärare och toppen grupp kommer sakna er alla, Nu har man körkort och it feels great!!’

  ett extra tack till Therese!
  TACK O KRAM JENNY!

 75. Heelloo Norbergs trafikskola!
  Det har nu gått drygt en vecka sedan jag kom
  hem med mitt körkort.
  Det är er jag har att tacka! Jerry är den absolut bästa körläraren!
  Han är en underbar lärare med den bästa personligheten.
  Trots våra olikheter, som ex. härkomst, är Jerry numera stockholmare/göteborgare. Detta är endast en fördel om jag får säga så, det krävs mer än 2 veckor tillsammans. Men nästa göteborgare får gärna fortsätta förvandlingen.
  Under min vistelse träffade jag underbara människor och har endast gott att säga om detta ställe.

  MVH
  Kayleigh Shepherd

 76. Nu är 2 INTENSIVA veckor över. Det var värt varje minut och varje krona! Tack alla; personal och alla nyfunna vänner! Tack till Jerry för att du förgyllde halkbaneäventyret! Och framför allt ett stort tack till Karin! Tack för alla timmarna i bilen med dig vid min sida! Du har fått mig att utvecklas så otroligt mycket bakom ratten! Nu har jag körkortet – ÄNTLIGEN!

 77. Har inte varit intensivkurselev utan vanlig elev. Men vill ändå skriva här och berömma norbergs trafikskola. Tack så mkt för all hjälp och för att ni lärt mig köra bil så bra 🙂 Hade uppkörning idag kl 10 i fagersta och klarade den och fick godkänt. Känner mig så stolt och glad för att jag äntligen har mitt körkort 🙂 Tack till alla på skolan, ni är underbara! =) Trevlig fortsättning 🙂

 78. Kom till Norberg med inte alls mycket kunskap om hur man kör bil MEN nu har jag det efterlängtade körkortet! Tack Sabina, du är BÄST! =) Hade aldrig klarat det utan dig!
  Tack Karin för dom superbra teorilektionerna & ett STORT tack till all trevlig personal!
  Trivdes hur bra som helst på trafikskolan och vi var ett härligt gäng som jag saknar väldigt mycket!
  Jag rekommenderar trafikskolan i Norberg till ALLA som funderar på att ta körkort! 🙂

 79. Äntligen behöver jag inte längre förlita mig på att andra kan köra runt på mig, för nu gör jag det själv, tog körkortet i onsdags och åker redan runt i min bil här hemma, känns helt underbart!

  Ett stort tack till Karin för alla stunder i bilen, all teori, du har verkligen gjort en stor betydelse i mitt liv och jag saknar dig massor redan! Och vist fällde jag några tårar när ja lämnade trafikskolan!

  Efter 2,5 veckor i Norberg på Trafikskolan så kan jag inte säga annat än att det var det bästa valet jag gjort i mitt liv, ALLA på Trafikskolan i Norberg är underbara, snälla och hjälpsamma! Extra tack till Birgit och Mikaela för alla härliga pratstunder!

  Jag lovar att jag kommer och hälsar på i sommar!

 80. Efter 18 år tog jag till sist körkortet 😀 (är 36)

  Jerry: Tack för en bra utbildning och många intressanta samtal i bilen! Är du i Västerås är du alltid välkommen in på mitt jobb! Golvbutiken AB, Fallhammargatan 1a.

  Rekommenderar verkligen denna trafikskola! För er som inte kan/vill dela rum kan jag rekommendera Brogården Bed & Breakfast, kostar 75kr mer per natt. Jag kunde inte pga att jag snarkar så förbannat, sen var det skönt med studiero med!

  Det är värt väntan för intensivkurs!

  Lycka till // Ola

 81. Kan rekommendera denna trafikskola starkt!!! Var på intensivkurs i 2,5 veckor i augusti. Superbra lärare, och personligt.. Tack Sven-Göran för att du hjälpte mig att ta mitt körkort efter bara 2,5 veckor. Jag hör din röst, dina peppningar, kommentarer att jag gör fel, kommentarer när jag gör rätt fortfarande i bakhuvudet när jag är ute och kör. Rekommenderas starkt. Så himla smidigt oxå!!!

 82. Hej! Idag har jag kört min premiärtur ensam i bilen tack vare trafikskolan i Norberg. TACK för Therese och Sabina för många skratt i bilen, Mikaela för hennes makalösa sätt att fixa allting så att det går ihop. Karin för de utmärkta teorilektionerna och Birgit som fick rycka in akut som körlärare, Svante för samtalen kring köksbordet liksom Jerry och alla ni andra som har gjort min tid hos er för en oförglömlig upplevelse!!
  Om någon därute letar efter en bra intensivutbildning i en trafikskola även för oss 40+ så är den här trafikskolan den du letar efter, rekommenderas!!

 83. Jag får la änna tacka för mina 2 veckor där uppe också i staden som gud glömde… Rolig stad Norberg alltså… passa er för Dramaten alltså… 🙂

 84. Tack för otroliga två veckor där uppe i Norberg! Nu har jag äntligen mitt körkort och det är helt ofattbart än så länge.. Och det är tack vare er som jag har klarat det. Har lärt mig väldigt mycket och fått något enormt med erfarenheter.

  För övrigt en jättemysig stad och omgivning. Ett perfekt ställe att ta körkort på helt enkelt!

  Ni som letar trafikskola och intensivkurser, det är bara och sluta leta och boka in er på Trafikskolan i Norberg. Ni kommer inte att bli besvikna!

  Tack till Tanja, Hasse och Birgit som har kört med mig. Även ett stort tack till Mikaela som har skött planeringen alldeles utmärkt och fått allt att gå ihop. Ni är underbara!!!

 85. Fick mitt efterlängtade körkort idag efter två veckors intensiv plugg och körning! 😀
  Jag kunde inte valt en bättre trafikskola och rekomenderar er som funderar på att ta sitt körkort, att åka till Norberg 🙂 Jag bodde i huset och träffade så otroligt härliga människor och börjar redan sakna er!

  Jag vill också säga ett STORT tack till Karin som jag körde med under dessa två veckor som tjatade på mig och som hade tålamodet på topp varje gång!
  kram Reeback

 86. Tack alla på trafikskolan, nu har jag äntligen mitt körkort! Och tack till Therese som är en fantastisk lärare och till Mikaela för all hjälp!

  Håller med Sophia här under: Till er som letar, ni behöver inte leta längre!

 87. Hallå! Sitter här hemma nu, är påväg till Norberg för första gången. Ser fram emot de kommande två veckorna! Känns härligt att bryta det gamla mönstret och en gång för alla ta tag i körkortet!
  Mvh//Robban

 88. För 39 dagar sedan visste ja inte ens vart gasen satt.. Nu idag 39 dagar senare sitter ja å tränger mej fram i stockholmstrafiken.. Stort stort STORT taack till Johan som verkligen va helt underbar att köra med och gjorde så att ja klarade att ta körkortet!

 89. Stort tack till ert underbara gäng på Norbergs trafikskola! Det var tack vare de fina vitsorden nedan som gjorde att jag valde just er, och de vitsorden har ni mer än väl levt upp till!

  Till er som letar trafikskola; ni behöver inte leta längre! Extremt hög standard på alla lärare som med professionalism, humor och glimten i ögat ser till att du på allra bästa sätt får vad du behöver!

  Johan: du är min hjälte! För 17 dagar sen visste jag inte vilka pedaler jag skulle använda, idag sitter jag här och undrar hur i allsin dar det kommer sig att jag har ett körkort?! Tack för att du övertalade mig! Jag kommer att sakna dig och dina välmenade gliringar!

  Mikaela: tack för att du förgyllde min vistelse, alltid lika serviceminded och glad, fortsätt så!

  Kram från Sophia

 90. I onsdags åkte jag och pojkvännen från Norberg med körlappen i händerna och kunde inte sluta le! Jag har haft två toppen veckor på trafikskolan och vill tacka Johan för massor av underhållande körlektioner, Karin för utmärkta teorilektioner och Mikaela som planerade schemat perfekt efter just mina behov.

  Tack också till alla toppen elever och hoppas att det gick bra för alla vi inte träffade innan vi åkte hem!

  Kramar Izabell Krapf & Patrick Söderström

 91. Hej goingar! Tack vare er sitter jag här med mitt körkort och har haft det ett tag nu, börjar sakna lilla Norberg och den mysiga trafikskolan. Ett av mina livs bästa val var att gå på intensivkursen i Norberg, skickar de jag känner som inte har körkort än till er! haha 🙂 TACK för er fantastiska hjälp och för ett minne för livet ! grymt, tack!

 92. Vill tacka för en intensiv men grymt trevlig tid i Norberg, efter 2.5 vecka åkte man hem med körkortet i fickan, mycket tack vare min underbara trafiklärare Sabina, utan dig hade de aldrig gått.. Och tack även till Sven- Göran!!

  Mvh Diana

 93. Tack för drygt två intensiva veckor med lyckligt slut. Härlig stämning, trevliga kurskamrater och personal. Extra stort tack till Sabina som verkligen är en grym pedagog och en fantastisk person. Lycka till med allt och jag hoppas vi ses någon dag. Lovar att hälsa på om jag har vägarna förbi. TACK! /Fredrik

 94. Hej på er alla härliga människor på skolan! Sitter på tåget hem till Sthlm nu efter att tagit kortet efter två intensiva veckor i Norberg.
  Jag kommer sakna er alla och speciellt Johan som såg till att jag sitter med körtkortet nu. Ditt lugn och humor gjorde allt! Jag tokrekommenderar denna skola till alla som funderar på intensivkurs. Allt är bra!
  Jag kommer upp nån gång i framtiden och hälsar på.

 95. Hej!
  Onsdagen den 22 sep tog jag mitt körkort tack vare denna skola!
  Det var 2 väldigt intensiva men otroligt roliga veckor, och det p.g.a alla som var där samtidigt. Mickis, Stefan, Victoria, Linn, Anna, Fanny, Hjalmar och Ronny fy f*n va roligt vi hade 😀 Till er som ska ta körkort kan jag verkligen rekommendera denna skola. Ett stort tack till Karin som gjorde så jag kunde ta körkortet, du e bäst!

  MVH Patrik

 96. Hej hej!
  Tog mitt körkort i onsdags!!
  Två helt otroligt roliga veckor, och ett extra stort tack till Johan som stod ut med mig 😀 Du är kanon, utan dig hade jag inte klarat det!!

  Allt var perfekt och kan inget annat än och rekommendera denna skola :D:D

 97. För snart ett år sedan tog jag mitt körkort efter två veckor på Norbergs trafikskola. Jag är supernöjd med trafikskolan och ett stort tack till Karin som stod ut med mig och var en riktigt bra lärare. Kan inte göra något annat än rekommendera denna trafikskola!

 98. Hej Alla!
  Efter två intensiva veckor och tre dagar har jag fått mitt körkort:) Jippiiii Helt ofattbart, jag som inte kunde köra innan. Det var svårt, tröttsamt och väldigt jobbigt men det var det bästa jag har gjort för mig själv på länge.
  Stort Tack till er alla underbara, tålmodiga lärare, speciellt till Sabina som har orkat tjata på mig :). Jag kan fortfarande höra hennes röst:)
  Jag kan verkligen rekommendera till alla som tänker gå i körkortstankar. Jätte bra skola, snälla människor och trevlig stad.
  Tack, Tack, Tack
  Kram
  Karolina

 99. Hej på er!
  Vill tacka alla inblandade på skolan! På 2.5 vecka tog jag körkort, helt fantastiskt med tanke på att jag inte hade kört något innan. Ett speciellt tack till Jerry som orkade med mig! Du e grym….
  Mvh Annika

 100. Vill tacka för två grymma veckor med er, gick kanon.
  Rekommenderar denna trafikskola starkt!

  Extra stort tack till Janne. Han e bäst!

  mvh// Jonathan

 101. Hej!
  Jag vill tacka all personal på trafikskolan för två riktigt bra och intensiva veckor. Ett stort TACK till Therese som hade tålamodet på högsta nivå och för att hon är så rolig och härlig människa, nu har jag körkortet på plats. Boendet var bekvämt och fint. Rekommenderar denna trafikskola starkt. Varma hälsningar Emilia. 🙂

 102. Va på en intensivkurs hos er v. 32-33 och nu sitter jag här på jobbet i Stockholm med körkortet i fickan.

  Ville bara säga att ni är bäst, fick lite många lärare kanske. Men Hassa, Tanja, Karin, Therese, Janne 🙂 ni är helt klart bäst. Utan er hade det nog inte blivit något körkort för mig.

  Än en gång, Tusen tack för 2 fantastiska veckor.. Vi ses på vägarna!!!!

  Mvh// Toni Pettersson

 103. Heej!
  Jag tog mitt körkort idag!! Tjoho! Känns så himla himla skönt. Vill verkligen rekommendera denna trafikskola! Jättebra och trevligt boende i huset och lärde känna så himla trevliga människor. Vill speciellt tacka min lärare Johan, utan honom hade jag inte kört för första gången själv idag! Så himla pedagogisk och lugn. Trodde aldrig nerverna skulle palla uppkörningen men det gjorde de 🙂 har blivit väldigt förtjust i Norberg också, kommer garanterat tillbaka!
  Hälsningar Ida Kleinau

 104. Hade bara kört en halv timme innan jag kom hit.. Fick en fantastisk lärare (Janne) Vilket lugn och tålamod du har.. Tack från hela mitt hjärta. Jättetack också till Karin för teorin som var jättebra. Och Johan och Eva som höjde mitt självförtroende. Kan starkt rekommendera denna skola. Hälsningar till alla elever också, ni gjorde att jag aldrig kommer att glömma den här tiden.
  Mvh. Frederik

 105. tjoho

  vill tacka personalen på skolan till ett fantastiskt jobb och vi underbara elever som kom mycket nära under dessa 2 v som vi haft .
  Men vill tacka Johan (bonden) för mycket bra lärning i trafiken och som en mycket bra lärare och givetvis alla på firman ,,,,,,,, varmt tack

 106. Tog mitt körkort IDAG!! Efter en underbar tid i Norberg med de bästa lärarna man kan tänka sig! Rekommenderar starkt denna trafikskola och den här intensivkursen. Så himla bra! 🙂

 107. Grym skola och grym personal!

  Tack Jerry för att du lärde mig köra bil!

 108. Kan inte annat än att hålla med Rikard. Sven-Göran får alla guldstjärnor som Karin inte delade ut 🙂

 109. Tack för grymma 2 veckor! kom hem med lappen igår och är riktigt nöjd med skolan!
  Tack Jerry för sköna körlektioner!
  Karin för bra teorilektioner!

  Tack! Ska absolut rekommendera skolan för andra!
  O ni som letar intensivkurs! Sluta leta, denna skola äger!

 110. Hej jag tog mitt körkort i Norberg för nästan en månad sen, alla som var där under samma två veckor klarade det, det är en jättebra trafikskola med riktigt bra lärare! Jag rekommenderar den starkt för alla!

 111. Tog körkortet i förrgår tack vare norbergs trafikskola. Grym personal! skönt boende i elevhemmet. Äcklig mat på port arthur men rätt schyssta räkmackor på elsas konditori! Psykat bra teorilektioner med karin!

  Tack Jerry för körningen och tålamodet. Du är en bra grabb!
  Hoppas du kollade i hanskfacket på PYTsen (lr va den nu hette)

  Kommer rekommendera er varmt till folk och fä.

  Fred ut!

 112. hej hej…efter två veckor i norberg fick jag mitt körkort igår!Vilken underbar känsla:)det hade aldrig gått utan den underbara Sabina..skolan är kanon,all personal är trevlig och man kände sig som hemma..en extra guldstjärna till Marianne för ett alltid varmt mottagande i receptionen och Karin för kanonbra teorilektioner. Men den största stjärnan får Sabina för allt hon har lärt mig och för att vi har haft så roligt under tiden:)vi ses ute på vägarna:)/Sanela

 113. Hej jag tog mitt körkort i norberg för 3-4 veckor sen och ville tacka alla bra lärare och personal som hjälpte mig att ta mitt körkort tillslut.

  Denna trafikskola rekommenderas starkt.

 114. Ja, efter 2.5 veckor i hålan som gud glömde är äntligen till ända.
  Men har haft en underbar tid och man får tacka alla sköna människor man lärde känna för en riktigt trevlig tid.

  Och speciellt tack till Kung-Jerry. Utan dig hade det aldrig gått så förbannat fort.

 115. Efter 2 superintensiva veckor står jag här med körkortet i handen. 16 dagar tidigare kunde jag inte köra alls. Jättetack till Johan som tog mig från scratch till Pro 🙂

  Ett stor tack även till Karin (som fick slita sitt hår med våra jobbiga frågor) och Jerry (som lärde oss vad halka *verkligen* är) !

 116. Tog mitt körkort efter 2,5 veckor i Norberg! Toppenskola! Jättbra lärare. Jag körde mest med Karin och Janne och de är guld!
  Kan inte fatta att jag som var så nervös och ängslig när jag kom lyckades ta mitt körkort efter två veckor, men man lär sig massor.

 117. Superbra skola!!!
  Rekomenderas verkligen, Tack Karin du va bäst!

  Tack Cicci, saknar dig! 😀

 118. Det finns en underbar lärare där på körskolan hon är underbar av sig på alla sätt

 119. Åkte till Norberg och hade aldrig kört tidigare och kom hem tillbaka den 24/2 med körkort! Vägverket strulade till det och jag fick köra upp i Sala, där jag aldrig hade kört tidigare. Underbar känsla och jag trodde knappt att det var möjligt. MASSA kramar till BÄSTA Sabina som var grym! Utan dig hade det inte gått och nu ska jag garanterat spana in och flörta därefter! Johan var också grym som lärare! Kommer sakna det fina gänget

 120. Om du vill ta körkort, ÅK HIT! Jag hade så sjukt kul och kom hem med ett körkort. Tack Jan en sjukt bra lärare.

  Alex, Henke, Klara och Pontus, ni gjorde resan så otroligt rolig.

 121. Denna intensivutbildning kan verkligen rekommenderas. Var lite osäker på om det skulle vara möjligt att klara detta på 2 veckor med rätt lite körvana innan men det gick bra. Mycket tack vare Jan som är en fantastisk lärare.

  Tack!

 122. Hej!

  Jag är så glad, fick mitt efterlängtade körkort idag. Vill bara säga ett särskilt Tack till dig Sabina, du e en grymt bra lärare. Även till alla andra anställda tack,tack,tack! Birgit din skola är bäst.
  Kan verkligen rekommendera denna intensivutbildning i Norberg. Jag hade en verkligt trevlig tid i charmiga Norberg.
  Bästa hälsningar
  Peter från ”Götet”

 123. Tackar så mycket för dom här 2 roliga veckorna.

  Allt har varit kanonbra, boendet är jättefräscht och fint.
  Lärarna kanonbra och engagerande i vad man gör.
  Johan var en rolig men en noga prick med körningen ( Superbra ) kan jag varmt rekommendera .
  Man fick träffa många roliga nya kompisar.

  Helt klart värt pengarna

 124. TUSEN TACK!

  Efter två superhärliga veckor i Norberg har jag nu lärt mig köra bil, lärt känna helt underbara människor och fått ett körkort i min hand. Jag är otroligt nöjd med min vistelse på trafikskolan i Norberg. Boendet är jättefint, lärarna kan verkligen sin sak och stämningen är oerhört gemytlig.

  Jag kan varmt rekommendera denna väg till körkortet. Helt klart värt pengarna!

  POFF! 😉

 125. tog mitt körkort på min födelsedag nu i onsdags..har haft två helt underbara veckor. alla elever har vart grymt roliga att hänga med, och lärarna är SÅ grymma allihopa! speciellt johan som jag haft den mesta tiden!!

  ska du ta körkort så snälla åk hit!! du blir inte besviken.

  hoppas ni har det bra däruppe allihopa!!

  /karin.

 126. Wow vilken befrielse att kunna köra bil!!

  Två intensiva veckor gick snabbt! Ibland kan jag längta tillbaka till soffan i TV-rummet där vi slappade på kvällarna. Kör ni mycket bil Patrik, Abbe, Carro, Sthlm’s brudarna, Finspångkillarna?? 🙂 Visst är det är svårt att sitta i passagerarsätet numera?

  STORT Tack Tanja för ditt enorma tålamod!

  Kan Starkt! rekommendera Norberg för den som ska ta körkort! Skolan är mycket trivsam, lärarna är duktiga, tiden är väl disponerad och staden är liten och lugn. Efter två veckor kan man köra bil!

 127. Jag tog mitt körkort idag efter två veckors intensivkurs i Norberg. Jag måste säga att det var två minnesvärda veckor, till stor del tack vare Jerry Ling, min körskolelärare. Jerry, du är en jättegrym körskolelärare och jag kommer inte snart glömma varken din klockrena pedagogik eller än mindre alla roliga och minnesvärda konversationer vi hade. Lova mig att aldrig ändras mannen! Jag är skyldig dig mer än bara ett tack, så mycket kan jag säga. Du sa att du inte hoppas att se mig snart på ett skojsamt sätt, men jag hoppas att våra vägar korsas någon gång i framtiden.

  Jag vill också passa på att tacka alla andra på körskolan, er körskola är riktigt bra, mysig, trevlig och man känner att man har skapat band som räcker en hela livet. Jag vill tacka Janne för att han hjälpte mig i slutet på resan, det var värdefullt. Jag hoppas och vet att du kommer trivas jättebra på körskolan!

  Sedan vill jag också tacka alla elever som var på körskolan under vecka 46-48, ni gjorde vistelsen oförglömlig!

 128. Jag tog mitt körkort via Norbergs trafikskola som jag rekommenderar alla att ta sitt körkort hos.. Jag vill tacka alla på trafikskolan, spec Jerry som har lärt mig köra bil. 🙂
  Plus att man lärde känna nya vänner oxå!

  / Daniel…

 129. Tack så mycket alla på trafikskolan! Och speciellt tack till Hasse som var en otroligt bra lärare! Jag tog mitt körkort igår och innan jag kommit till Norberg så kunde jag i stort sett bara ratta och växla lite. Men tack vare trafikskolan så har jag efter två veckor tagit mitt körkort! det var en helt oförglömlig upplevelse att vara där! 😀 Tack återigen!!

 130. Hej! Jag tog mitt körkort! Johan han var bäst!! Han var en jättebra lärare! Tack för all hjälp! Kram chillivippen 🙂

 131. 15 oktober klarade jag mitt körkort!!! 😀 Det var tufft, men helt klart värt det.

  Stort TACK till alla!! Men framför allt till Hasse & Tanja.
  Stor guldstjärna till Marianne på kontoret också..

 132. Tog mitt körkort i somras efter två veckors intensivkurs. Till saken hör att jag i princip inte hade kört något alls innan (allt jag kunde om bilar och körning var i princip att dom brukar svänga om man vrider på ratten). Så det var verkligen en intensivkurs i ordets rätta bemärkelse. Kände mig dock fantastiskt trygg på Norbergs trafikskola och utan Jerry (som jag körde med) hade det aldrig vart möjligt att lära sig allt jag lärde mig på dessa två veckor. Alldeles lagom dos av tålamod och upprepning men ändå krav på att man skulle ta till sig och förbättra sig varje dag. Att vi hade väldans trevligt under körträningen gjorde ju inte saken sämre (alla dessa fantastiska skämt)! Stort tack till dig Jerry för att du gjorde det till en rolig och enkel sak att ta körkort! Bättre körlärare kunde man inte haft! Tack också till alla er andra på trafikskolan för att ni fick en att känna sig välkommen i lilla Norberg. Snart blir det av att testa mina körkunskaper på de skotska landsvägarna… 🙂

 133. Jag kan varmt rekommendera trafikskolan i Norberg. Super trevlig personal och väldigt hjälpsamma 🙂
  Tack även till Jerry som orkade stå ut med mina ”upprepningar” under 2,5 veckors tid hahaha
  Och som det tidigare nämnts så träffar och lär man känna en massa trevligt folk från alla håll och kanter 🙂
  Och tack till Elin, Ellinore, Ingela och alla ni andra som var där samtidigt 🙂
  Som sagt, denna skola kan jag varmt rekommendera.. ni kommer inte bli besvikna 🙂

 134. Fick mitt efterlängtade körkort tack vare Norberg för sisådär en månad sedan!!:) Tack till Hasse och Johan, samt stort tack till Birgit för jättetrevligt bemötande!

  Precis som Patrik nämde ovan lärde man känna trevligt folk , så tack själv Patrik, Diana och Finspånga grabbarna!

 135. Sitter på tåget från Norberg hem till Stockholm och kan inte få bort leendet från mina läppar…..Idag tog jag mitt körkort! Tack vare trafikskolan i Norberg!!! Och framför allt Sabina….du underbara människa! Rekommenderar varmt denna intensivutbildning. Trivdes så bra på skolan de 2 veckor jag vistades där. Och tack alla ni ”kurskompisar” Nu ska detta hem och firas!!!!

 136. Är väl lika bra att tacka på en gång för 2,5 trevliga veckor på skolan. Rekommenderar absolut denna skola till er som är sugna på att fixa körkortet snabbt!
  Mycket bra o trevlig personal, extra plus till Hasse(Outstanding!!) och Karin!
  Hade ju också turen att lära känna mycket trevligt folk under dessa veckor..tack ska ni ha Dianna, Carro, Abbe, Sthlms-brudarna och alla ni andra!!

 137. Var där i Februari i år och lyckades knycka till mig lappen. Kan rekommendera denna trafikskola. Bästa minnena är ifrån grabbarna som var där, Jocke, Linus och Martin, vi hade en hel del skoj. Speciellt under helgen på puben :). Va ju en donna ifrån Kumla där oxå som va jäkligt läcker, samt bra i köket:) Höjde ju även trivselfaktorn med en hel del.

  Ett stort plus till Trafikläraren Johan! En mkt lugn och trevlig lärare.

 138. Tänkte bara rekommendera trafikskolan i Norberg för alla er som läser. Jag tog själv körkortet i somras genom deras intensivkurs. Ovationer till Tanja och Birgit – The best.

 139. Tog mitt körkort i juni 09 via trafikskolan i Norberg. Vill bara säga att jag är supernöjd med skolan, körlärarna, boendet ja allt! Speciellt Hasse som jag körde mest med var super. Fick även nya vänner, så kul vi hade Lina, Björn, Anders, Daniel och Janne du och jag på halkan var ju oslagbart! Rekommenderar varmt intensivutbildningen i Norberg.
  Tina

 140. Jag tog mitt körkort häromdagen i Norberg. Trevlig personal och en trevlig trafikskola. Jag är jättenöjd! teorilektionerna var bra och jag hade en bra körskolelärare. Jag rekommenderar Trafikskolan i Norberg till mina vänner som inte har körkort än. Tack från Janne

 141. Hejsan, var uppe i norberg under februari månad 2009
  jag trodde till en början att allt skulle gå åt helvete,
  satte mig på tåget här i motala och skulle gå av tåget i krylbo, för att sedan ta bussen till trafikskolan, men vad händer, vaknar upp när tåget går i från krylbo vidare mot hedemora, panik! fan tänkte jag hur löser jag detta, när jag gick i hedemora så försöke jag leta rätt på någon taxi, gick runt och kikade efter någon taxibil, och efter en stund så frågade jag en gubbe, om han visste vad nummret till taxin var, han berättade då att taxi finns inte längre i hedemora, utan man måste beställa i från avesta 2 dagar innan, fan tänkte jag, och knallade vidare in mot stan, tänkte leta efter något hotell jag kunde bo på, men jag hade tur och fick tag på farsan som gav mig nummer till taxin i norberg, och han var jätte snäll som kom, han kom och hämtade mig vid polishuset i hedemora kl 18:20 och då hade jag varit ute sen kl 15:40 då tåget släppte av mig, det var 10 minus, och allt kändes jävligt surt, väl framme på trafikskolan så fick jag snabbt frågan, ursäkta var det du som somnade på tåget:, haha
  delade rum med en skit bra kille från uppsala med namn martin, även jocke från gävle, och mats från stockholm, och så har vi ju lille kalmar, även många bra tjejer,
  2 veckor i norberg som gav mig så mycket mer än bara ett körkort,
  tack alla!!
  trafikskolans lärare var kanonbra, och den jag körde mest med var ju jerry, en jättebra lärare och kompis, skrattar än i dag åt hans skämt och kommentarer.

 142. Hej tog mitt körkort i februari på intensivkursen och jag vill verkligen tacka alla för en fantastisk vistelse! har och kommer rekommendera till alla jag känner 🙂

 143. Hej! Jag tog mitt körkort i Norberg förra veckan. Det var 2 intensiva veckor, men roligt! Jättebra lärare och trevlig stämning. Tack för all hjälp! Kram Linda B, Avesta.

 144. Hej,hej!
  Nu har jag haft mitt körkort i sen i höstas och är så tacksam över att intensivkursen finns! Jag hade aldrig fixat det annars,med arbete och småbarn hemma.
  Så otroligt smidigt att ha tillgång till datorerna när man vill, att slippa själv ordna med bostad och att kunna lägga den tid man vill på att plugga.
  Jag körde med Tanja som var fantastisk,och Karin höll i mycket bra teorilektioner.
  Det skadade inte att det var trevliga människor som bodde där samtidigt som mig(Linda i Fagersta,du vet vem du är!)
  Passa på att gå till puben tvärs över gatan och gör bort er lite inför norbergsborna…
  Kram Linda

 145. Hej jag tog mitt körkort i Norberg för en vecka sen. De var jätte duktiga och lärde mig en massa bra saker. Störst eloge går till Tanja. Du är grym.
  kram

 146. Hej på er jag vill tacka för att jag fick ta körkort oss er. Tanja hon var bäst!! mvh Samuel Netzell

 147. Hej !
  Jag var på intensivkurs hos er v. 27 – 28, och jag vill bara säga att jag är väldigt nöjd med dessa veckor !
  Har lärt mig massor och hade en trevlig tid i Norberg !
  Mvh Natalie Otsjö

 148. Hejsan jag har snart haft mitt körkort 1år tog mitt körkort via norbergs trafikskola, väldigt bra och trevliga lärare, fick många kamrater och trivdes jättebra. mvh Tom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *