Intensivkurs körkort

En intensivkurs är ett snabbt och enkelt sätt att ta körkort på. Den passar dig som har svårt att få tiden att räcka till. När du väljer en intensivkurs för körkort så ingår:

Startpaket 1
15 körlektioner
23 050 :-

Boka kurs

Startpaket 2
20 körlektioner
26 800 :-

Boka kurs

Startpaket 3
25 körlektioner
30 775 :-

Boka kurs

Startpaket 4
30 körlektioner
34 600 :-

Boka kurs

Paketpriserna gäller endast vid förskottsbetalning. Trafikverkets avgifter för teoriprov & körprov tillkommer.

Intensivkurs för körkort i trivsam miljö

Runt trafikskolan finns trevliga restauranger, kaféer, affärer och härliga människor, allt du och dina kurskamrater behöver för att er körkortsutbildning och vistelse i Norberg ska bli så bra som möjligt.

Körkort med intensivkurs på två veckor

Första veckan på en typisk intensivkurs börjar med inskrivning Söndagkväll och körlektioner Måndagmorgon. Lärarledd teoriundervisning sker kvällar Måndag till Torsdag. Mellan dina kör- och teorilektioner finns tid för självstudier i Körkortsboken eller på våra datorer. Under helgen väljer du om du vill plugga, umgås med dina kurskamrater eller åka hem.

Andra veckan fortsätter vi med körlektioner, datortester och du genomför riskettan samt gör riskutbildning på halkbana.

Teoriprov och Uppkörning

Vi planerar att preliminärboka ditt teori och körprov hos Trafikverket så att dina prov kommer veckan efter avslutad kurs. Vanligtvis sker teoriprov Måndag-Tisdag och Körprov på Onsdagar-Torsdag. Du väljer om du vill stanna kvar några dagar, lämpligen fram till proven eller om du bokar om proven och gör dom på hemmaplan.

För att få genomföra kunskapskrov behöver du uppnå kravgränsen i våra internettester (i teoripaketet) och din trafiklärare avgör om du är redo för körprov. Om du behöver fler lektioner än du från början bokat så försöker vi hinna med det innan ditt körprov.

För bokning, kontakta oss eller fyll i bokningsformuläret. Avbokning av kurs sker senast 1 månad innan kursstart, annars tillkommer en administrationsavgift på 10%.

För att få övningsköra behöver du ett körkortstillstånd. Ansök om det nu.

Har du en diagnos och/eller behöver extra hjälp och stöd under körkortsutbildningen? Meddela oss i samband med bokningen.

Vill du veta hur bra en intensivkurs hos hos kan vara? Då är våra fd. elever bäst att besvara dina frågor och funderingar vilket de gladeligen gör på facebook!

12 reaktioner på ”Intensivkurs körkort”

 1. Ett år efter tagit körkort och är glad att det finns underbara tålmodig lärare i Norberg trafikskolan som verkligen vill alla ska få körkort och blir trygga i sin körning. Tack att ni finns

 2. Hej på er! Tack Susanne och Nicolai bästa lärarna i hela världen. Jag tog mitt körkort efter två veckors intensivkurs, tack till alla andra som jobbade på körskolan. Tack så jättemycket att göra den hör kursen så lätt och smidig för mig.:)

 3. Susanne Dahlström

  Är så otroligt glad, klarade mitt körkort idag!!!! Jag hade aldrig klarat det utan min intensivkurs som jag tog hos er! Stort tack till hela trafikskolan, och ett extra tack till Rasmus som fick mig att slappna av under mina körlektioner och gav mig så bra råd och svar på mina frågor när jag undrade något! Kan varmt rekommendera denna trafikskola, deras intensivkurs och även boende som man kan hyra under tiden!
  Stort tack och ha det bäst!
  Fabian F

 4. Grym trafikskola med riktigt bra lärare. Tack till Nicolai och Lena som orkade stå ut med alla mina frågor och ifrågasättanden gällande att köra bil. Måste också slänga ett tack till Rasmus i receptionen som också har fått svara på en hel del frågor haha! Tack för körkortet, simma lugnt!

 5. Madeleine Magnusson

  Efter mycket slit med mitt körkort, fick jag det äntligen! Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola! Stort tack till Ann-Sofie och Peter! Tack Lena för fint bemötande i receptionen.

  Madeleine från Täby

 6. Efter två veckor så klarade jag uppkörning och teori på första försöket. Rekommenderar Norbergs trafikskola jättemycket. Bra personal som bryr sig och stort tack till Bengt och Nicolai som är superbra lärare.

 7. Jag hade väldig tur som fick köra med två fantatiska körlärare, Johan.E och Bengt, som med sina olika tillvägagånssätt absolut kompletterade med min körförmåga.
  Johan- tusen miljoner tack för att du byggde upp mitt självförtroende och därmed min självkänsla i körningen.
  Bengt- du tog steget därefter och finslipade det Johan påbörjade och din noggrannhet för detaljer gjorde mig desto mer självsäker som förare.
  Så involverade alla är, Johan E, Bengt, Peter, Björn, Lena och Nicolai, för ALLA elever inkl de som ni inte ens kör med men ser vardagligen är imponerande och jag förstår varför er skola dyker upp först i en Google-sökning.
  Tack för allt! ❤️

 8. Ett stort tack till hela trafikskolan! Utan er hade jag åkt hem utan körkort. Ett extra stort tack till bengt som gjorde detta möjligt, jätte pedagogisk och lugn. Jag rekommenderar er starkt. Sveriges bästa trafikskola?

 9. Navid Fazelmehr

  Vill tacka alla på trafikskolan då jag lyckades ta mitt köttkort efter en intensivkurs på två veckor. Allt man kan tänkas behöva i form av både teori och praktik är tillgängligt och det finns även lärare som mer än gärna hjälper till med teorin. Det är en plats beståendes av väldigt duktiga, engagerade och hjälpsamma lärare!

  Men främst av allt vill jag ge en eloge till min lärare Björn, som jag varmt rekommenderar till er alla som vill ta körkort. Det är ytterst sällan man möter en lärare som visar sådant engagemang och entusiasm till att lära ut, men som även lyckas göra det på ett pedagogiskt sätt. Det var alltid kul och lärorikt att ha honom som lärare!

 10. Från 0 – 100, från scratch till körkort!

  Stort tack för all hjälp och vägledning ni bistått med i både stort som smått. 40 lektioner, dryga 2,5 veckor som har varit jätteroliga och skitjobbiga. Ett särskilt tack till Annika som besitter förmågan att ”trolla med knäna”! En upplevelse är i högsta grad personlig och min av Norbergs Trafikskola är kvalitetstänk och bra atmosfär, ett koncept som fungerar.

  Jag har fått nya vänner och körkort! 🙂

 11. Kan inget annat än att hålla med vad tidigare personer har skrivit.
  Från att nästan aldrig ha kört eller öppnat teoriböckerna till att få körkortet på 2,5 vecka såg först ut som en omöjlighet men tiden i Norberg bevisade motsatsen!
  Jag vill tacka all personal i Norberg för allt och ett extra stort tack till Jerry. Kunde inte fått en bättre körlärare!
  Träffade även helt underbara människor som gjorde vistelsen oförglömlig. Tack allihop!
  ”Ni vet vilka ni är, jag glömmer inte” 😉
  // Christoffer

 12. Micke Widlund

  vad vore en intensivkurs i Norberg?
  Kanske långtråkig…och dötrist…och…alldeles, alldeles underbar!!!
  för er som funderar: gör inte det längre, välj rätt välj Norberg.

  här är några få av många anledningar:

  Mikaela, hjärtat i skolan, får dig att känna dig trygg, planerar in dina körningar och finns alltid att ringa om det är nåt problem.

  Karin (säkert andra också) sköter teorilektionerna på kvällarna med bravur, pedagogiskt, lättförståeligt och roligt!

  ALLA trafiklärare på skolan är grymt duktiga och samtidigt unika som personer (skulle ni inte passa ihop så är dom ändå så många så du kan säkert byta ;))

  SAMMANHÅLLNINGEN bland eleverna <3

  ps. hade aldrig Jerry, men jag tror Therese knäpper honom på näsan 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *