Boende under din intensivutbildning för körkort

När du studerar är det viktigt att du känner dig bekväm med ditt boende så att du kan fokusera på dina studier. Vi erbjuder därför olika alternativa boenden som uppfyller dina önskemål på bästa sätt.

Elevhemmet Spiken
image8
image5

Elevhemmet Spiken – Gemenskap med kurskamrater

Elevhemmet Spiken passar alla som uppskattar gemenskap och vill umgås med sina kurskamrater.  Elevhemmet ligger ca 150 meter från trafikskolan så man har nära till sina lektioner.

Ni har tillgång till ett stort trevligt gemensamt kök, tv-rum där man kan sitta med sina kurskamrater, uteplats med utesoffor och internet så man även där kan plugga sin teori. Det finns dessutom bastu som kan nyttjas av alla gäster. på hemmet så finns det 3 stycken duschrum samt 3 toaletter. På Spiken(elevhemmet) har vi plats för 20 elever.

På elevhemmet så kan man välja om man vill ha eget rum eller delat rum. väljer du eget rum så har du ett eget sovrum med garderob, skrivbord och sovplats. vid bokning av delat rum så delar du detta rummet med en annan intensivkursare.

Köksdelen brukar vara samlingsplatsen för våra elever där de brukar hjälpas åt och göra olika teoritester, kortspel eller bara prata allmänt.

Skulle du ha några funderingar ang vårat elevhem eller ha fler bilder så är det bara att maila in till oss på Info@trafikskolaninorberg.se

Lägenheter – Fritt & självständigt

Vissa studenter väljer att bo i en av våra enkelt inredda lägenheter i centrala Norberg, ca 100 meter ifrån skolan. Detta kan vara ett bra alternativ för dig som prioriterar avskildhet.

I lägenheten så har du sovrum kombinerat med vardagsrum, eget kök samt eget badrum med dusch.