En trafikskola specialiserad på intensiv körkortsutbildning

Trafikskolan i Norbergs verksamhet inkluderar främst intensiv körkortsutbildning, men har också vanlig körkortsutbildning, EcoDrivingkurser och handledarutbildning.

Våra kunder är främst intensivelever från storstadsregioner som Stockholm men även från resten av Sverige.

Trafikskolekonceptet med intensiv körkortsutbildning i en lugn och enkel trafikmiljö har blivit en stor framgång. Antalet studenter på Trafikskolan har ökat sedan starten och uppgick under 2013 till över 500 studenter.

Trafikskolan i Norberg har ca 15 medarbetare, 12 bilar, ca 700 kvm utbildnings samt logiyta med totalt 35 bäddar.

Under 2019 förstärktes den lokala förankringen genom förvärv av Görans Trafikskola i Hedemora samt förvärv av inkråm, lokal och personal från Mattias Trafikskola i Fagersta.
Verksamheten i Hedemora har bytt namn till Trafikskolan i Hedemora och verksamheten i Fagersta kommer bli en filial till Trafikskolan i Norberg. Genom förvärven kommer vi att ha ännu bättre förutsättningar att ta hand om kunderna i och runt Norberg, Fagersta och Hedemora.

 

Trafikskolan i Norberg AB

Myntgatan 5A

738 31 NORBERG

Organisationsnummer:  556773-3638

Tfn nummer: 0223-20013

Epost: info@trafikskolaninorberg.se

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.